PER PARELLES I CATEGORIES

És una competició interna del Box per parelles del mateix sexe i, tant en masculí com en femení, hi ha dues categories.

Volem que els SJD Games siguin una competició inclusiva en la que tots els atletes del Box hi pogueu participar. Per això, enguany hem apostat per crear dues categories i així qualsevol persona en podrà formar part.

Teniu dubtes sobre la categoria a la que us heu d’apuntar? Els estàndards dels WOD’s seran similars als que fem a les classes, però podeu parlar amb els coaches i procurarem ajudar-vos i guiar-vos, tot i que la decisió final serà de cada parella.

 

SAMARRETES I PREUS DE LES INSCRIPCIONS

Us podeu fer una samarreta personalitzada amb el nom de l’equip i el nom dels dos atletes de la parella.

La data límit per inscriure’s i per demanar la samarreta és dijous 10 de gener de 2019. En el cas que la demaneu més tard, no us podem assegurar que la tingueu el dia de la competició.

 

DINAR

Aquells que ho volgueu, el restaurant del Camp de Futbol disposarà d’un menú especial pels atletes:

  • Primer a escollir: Amanida completa o Pasta (bolonyesa o carbonara)
  • Segon a escollir: Pollastre o Bistec amb patates o amanida
  • Postres, cafè i beguda (aigua o refresc) inclosos
  • Preu: 12€

Per fer la reserva, us demanem que ens ho confirmeu quan formalitzeu la inscripció per preveure el número de menús.

 

JUTGES I VOLUNTARIS

Per organitzar un esdeveniment com aquest, cal l’ajuda de voluntaris per tal que tot surti bé. Necessitem jutges i voluntaris, tant per a la mateixa jornada com per preparar-ho tot el dia abans i deixar el Box a punt a l’acabar la competició.

Enguany comptarem amb la col·laboració d’alguns atletes del grup de Competitors del Box. Tot i així, si algú de vosaltres no participarà a la competició, us animem a fer de voluntaris. Tant uns com altres us heu d’inscriure també abans del dia 10 de gener a Recepció.

Ja sabeu que els SJD Games no serien possibles sense la vostra col·laboració! Us donem les gràcies per avançat!

D’altra banda, aprofitem per explicar-vos que el diumenge 17 de febrer hi haurà una competició interna del grup de Competitors i us animem a que, aquesta vegada, sigueu els que heu participat als SJD Games qui els jutgeu i ens ajudeu a l’organització a muntar la jornada. Esperem comptar amb vosaltres per fer de voluntaris i participar d’aquest dia de comunitat al Box!

Més endavant ja us en donarem més informació, però si hi esteu interessats/des, ens ho podeu confirmar a l’hora de fer la inscripció.

 

COM APUNTAR-S’HI?

A partir d’avui i fins el 10 de gener us podeu inscriure a la Recepció del Box. Podeu fer-ho amb la vostra parella o, si encara no en teniu però teniu ganes de participar-hi, apunteu-vos-hi de forma individual i us buscarem un/a company/a!

Animeu-vos a competir! Serà un gran dia de comunitat a CrossFit SJD!