Ja tenim a tocar la 3a edició dels SJD GAMES, la competició interna del Box que se celebrarà el dissabte 3 de febrer del 2018. Com cada any, t’animem a que vinguis a: 

“Competir, col·laborar o animar a la Festa del Box”. 

L’objectiu d’aquesta competició, com a cada edició, és fomentar la comunitat al Box i ajuntar-nos durant un dia  per  passar una gran jornada de CrossFit plegats on tothom pugui gaudir d’aquest esport!

SJD GAMES 2017_0467

COMPETICIÓ PER PARELLES

A diferència de les dues primeres edicions, aquest any serà una competició per parelles del mateix sexe! 

Si ja has quedat amb algú per participar-hi, penseu el nom de l’equip i apunteu-vos ja! Si prefereixes que et busquem parella, apunta’t individualment i nosaltres fem l’equip! 

Per participar-hi no cal dominar tots els exercicis de CrossFit ni molt menys, ja que els WOD’s es podran adaptar.

HORARIS

El format de la competició serà semblant al de l’any passat. A les 9h iniciarem l’explicació del funcionament de la competició i dels WOD’s del matí, que duraran aproximadament fins les 13.30h.  Farem una parada per dinar i seguirem a partir de les 15.30h amb els WOD’s de la tarda fins aproximadament les 19h que acabarem.

INSCRIPCIÓ

Cal que us apunteu a Recepció  abans del dissabte 13 de gener. El cost de la inscripció per tal de cobrir despeses com per exemple el fotògraf serà:

  • Inscripció: 10€  
  • Samarreta: 20€ 
  • Inscripció + samarreta: 25€ 

Preu per persona. Us recordem que els que vau fer de voluntaris als passats Mediterranean Games teniu la inscripció gratuïta.

Per fer la inscripció, heu de passar per Recepció i: 

  • Si voleu samarreta, cal escollir talla i color (2 opcions) (Tenim nous colors i opció tirants per les noies!). 
  • Escollir el nom de l’equip i el nom dels integrants de l’equip que voleu que surtin a la samarreta. 
  • Fer el pagament en efectiu o amb targeta.

SJD GAMES 2017_0442

VOLUNTARIS

Per fer possible la jornada, ens caldrà el suport d’alguns voluntaris. La funció principal d’aquests serà jutjar els companys quan realitzin els WOD’s i/o ajudar-nos en l’organització, preparar material… 

Per tant, si no vols/pots participar com a atleta, fes-nos-ho saber i ajuda’ns a que aquesta jornada sigui tot un èxit! Si coneixeu algun company/a, encara que no sigui del Box, que vulgui ajudar-nos com a voluntari, també estarem encantats de comptar amb ell/a.

SORTEIG

A l’acabar el dia hi haurà un sorteig de diferents materials, productes… per tots els atletes i jutges. Si algú de vosaltres té un negoci o producte i vol oferir un “val regal” al sorteig, comenteu-nos-ho perquè ho poguem incloure.

SJD GAMES 2017_0205

Animeu-vos i formeu part dels SJD GAMES 2018!

SJD GAMES 2017_0172