El cap de setmana del 16 i 17 de setembre quatre membres de l’equip de Competitors del Box van viatjar a Santander per participar a la WODstock Portus Victoriae. En total, una seixantena d’atletes d’arreu d’Espanya van competir a la categoria RX masculí: cinc WODs força durs més la final per als primers classificats.

IMG_9896

Els quatre valents de CrossFit SJD, Albert Macián, Lucas Padrón, Pedro Muela i Marc Seoane, es van enfrontar a WODs més clàssics de CrossFit que incloïen exercicis de barra, halterofília o pujades a la corda. Tot i així, també van haver de superar WODs amb natació a la Playa de los Peligros (diuen que sí, que estava molt freda…) i un bon “run” per la muntanya.

IMG_9863

Com que els agraden els reptes, asseguren que s’ho van passar molt bé i van gaudir no només dels WODs sinó també de l’ambient crossfitter durant tot el cap de setmana. El més dur? La natació! Potser haurem d’instal·lar una piscina al Box perquè us entreneu… 😛

Felicitats als quatre per donar-ho tot i per representar el Box de la millor manera possible. Ara, a seguir entrenant i a millorar els punts dèbils detectats, per a tornar-hi encara més ben preparats!

Us deixem alguns vídeos que ens han enviat i la pàgina de Facebook de la competició hi podeu veure més fotos i vídeos del cap de setmana. Us animeu a participar-hi l’any que ve?