OPEN GAMES 2018

Ja tenim a tocar els OPEN GAMES 2018! Us escrivim per informar-vos què són i com ho organitzarem al Box.

Els Open Games és una competició online a nivell mundial que se celebra durant 5 setmanes a partir del 22 de febrer. Durant aquestes setmanes, cada dijous a la matinada la pàgina oficial dels CrossFit Games llança un WOD i alguns atletes d’èlit el fan en directe. Tothom que s’hi ha apuntat té 4 dies per fer-lo i penjar el seu resultat a la web.

intheopen-1024x512

És una competició on hi participa un gran diversitat de gent diferent. La gran majoria són persones com nosaltres, CrossFitters amateurs que aprofiten aquesta competició per extramotivar-se durant 5 setmanes i viure l’emoció que genera els Open, alhora que fas el mateix WOD que fa la gran majoria de la comunitat CrossFit arreu del món. D’altra banda, també hi participen els millors atletes del món, amb l’objectiu de guanyar-se la seva plaça per a la següent fase: els Regionals, campionat d’Europa, que dóna accés després als CrossFit Games (Campionat del Món). Resulta tota una experiència el fet de realitzar el mateix WOD en els mateixos dies que els referents mundials i poder “comparar”, així, el resultat amb ells. Això sí, cal no desanimar-se si es fa 🙂

Els WOD’s tenen dues versions, la Rx i també l’Scaled, per tant hi ha la possibilitat d’adaptar exercicis. Així doncs no solament és una competició per als més preparats, sinó que hi pot participar tothom que ve regularment a les classes i té ganes de passar una gran estona i gaudir d’un ambient de CrossFit especial al nostre Box amb la resta de companys.

La inscripció es fa directament a través de la pàgina games.crossfit.com i costa 20$.

open

MEDITERRANEAN GAMES

Els Mediterranean Games és una competició a nivell català que organitzem des de CrossFit SJD. És una competició que va molt lligada als Open Games ja que els WOD’s que cal fer per classificar-se són els mateixos.

MEDITERRANEANGAMES2017_0100

L’objectiu d’aquesta és fomentar la comunitat de CrossFit dins del territori català i per això solament hi poden participar atletes d’aquesta zona. Independentment del nivell, tothom pot participar-hi en la fase classificatòria, és a dir, en els 5 WOD’s dels Open que comencen la setmana vinent i veure’s reflectit, així, en el rànquing català. Un cop finalitzada aquesta fase, els més ben classificats són els que guanyaran la plaça per participar als Mediterranean Games 2018 que se celebrarà el 20 i 21 de maig!

En aquest cas, la inscripció costa 5€ i és independent de si us heu inscrit als Open Games o no. Per inscriure’us als Mediterranean Games, ho heu de fer a través del següent link: Inscripcions

Podeu consultar més informació a la web: www.themediterraneangames.com

inscripcio