Victor Carreras, Rubén Tijeras, Xavier Perramon i Rocío Félix van reeditar l’equip format en el passat X-Fire Championship, el “Mix SJD Team” per participar el cap de setmana del 14 i 15 d’octubre al Costa Brava Fit Challenge.

crossfit sjd costa brava fit challenge 02

Els quatre atletes del Box, que ja han participat en altres competicions de CrossFit, ho van donar tot en cada WOD, acabant en la 13a posició en la categoria scaled. Expliquen que s’ho van passar molt bé i asseguren que “els WODs eren bastant durs, però molt divertits”.

La competició es va celebrar al Càmping La Ballena Alegre a la Costa Brava, on les instal·lacions van afavorir que hi hagués una varietat de WOD’s en diferents ambients. Van combinar platja, pista i fins i tot, piscina! Tot un repte pels companys, ja que algunes proves eren en entorns en els quals no entrenen normalment, però això és el que tenen les competicions de CrossFit, mai saps a què t’enfrontaràs. Expliquen que una de les proves consistia en “nedar una piscina i després empènyer un disc per sota l’aigua fins a l’altra banda de la piscina i passar el relleu a un altre membre de l’equip… brutal!”.

Les competicions de CrossFit són tot un repte i una gran experiència. Cada vegada n’hi ha més arreu del territori i en diferents modalitats (individuals, per parelles, per equips, etc.). En moltes ocasions, per participar-hi cal primer classificar-s’hi mitjançant uns WOD’s eliminatoris previs, però en altres casos, com per exemple en aquest, la inscripció era directa. Això, juntament amb el fet que hi hagi categories scaled, afavoreix que hi pugui participar molta gent, i no solament els atletes més preparats. Tot i això, tal i com ens comenten els quatre companys, el nivell era alt i hi havia molts bons equips, i és que cada vegada hi ha més gent que practica CrossFit i l’evolució dels atletes és constant.

Compex Box Challenge 2017

I aquest cap de setmana… tornem-hi! Si el cap de setmana passat, un equip de SJD va anar al Costa Brava Fit Challenge, aquest proper dissabte 21 i diumenge 22 seran quatre els equips de CrossFit SJD els que estaran al Compex Box Challenge. Campionat per equips de quatre integrants, on a cada WOD hi participen tres atletes, i que enguany se celebra al Poliesportiu la Mar Bella, a prop del Fòrum de Barcelona.

Se celebraran quatre WOD’s el dissabte, des de les 9h del matí fins a les 20h del vespre aproximadament, i dos més el diumenge al matí. A banda dels quatre equips de CrossFit SJD, hi haurà un total de 70 equips de molt nivell, però cal destacar els primers, que són unes seleccions d’altres països, on hi ha alguna atleta de Regionals i entre aquests també hi haurà “The Unit”, l’equip espanyol que aquest any va estar a punt de superar els Regionals i anar als CrossFit Games.

Així doncs, es preveu un cap de setmana molt emocionant, qui vulgui està convidat a venir-ho a veure, l’entrada serà gratuïta. Us hi esperem!

crossfit sjd costa brava fit challenge