Del 3 al 6 d’agost tenim una cita amb el CrossFit: se celebren els Games. Es tracta de la major competició a nivell mundial d’aquest esport, que té lloc cada any a principis d’agost. Un total de 40 atletes d’arreu del món lluitaran per ser “The fittest on Earth”, un títol que actualment regenten Matthew Frasier en la categoria masculina i Katrin Tanja Davidsdóttir en la femenina.

Ja han fet deu edicions anuals dels jocs, els quals estan organitzats per CrossFit Inc i Reebok. Els atletes, que han d’estar preparats per superar qualsevol prova física, coneixen els WODs només alguns dies o fins i tot hores abans de la competició, que sempre inclou alguna sorpresa. Els que han arribat fins aquí són els millors de les dues fases prèvies: els Open, en els que hi participen atletes de tot el món, i els Regionals, on competeixen, per zones, els primers classificats.

Sabem que el CrossFit està en auge, però les xifres de l’evolució de la competició són impressionants…

Captura de pantalla 2017-07-25 a les 18.39.54

Captura de pantalla 2017-07-25 a les 18.40.15

Infografia: Garage Gym Builder

 

En aquesta edició dels Games hi participen dos espanyols. Un d’ells és Gabi Castro, un jove sevillà de 16 anys que competirà a la categoria Teens. L’altre és Paco Bravo, de Màlaga, que participarà en una nova categoria de Masters 35-39 anys.

Les proves es podran seguir pel canal de Youtube oficial de CrossFit. Us els perdreu?

Per a més informació visiti aquests enllaços:

Gimnasio en sant andreu de la barca
Gimnasio en sant vicenç dels horts
Entrenamiento funcional en Martorell
Gimnasio en Hospitalet de Llobregat
Entrenamiento funcional en Hospitalet de Llobregat
Gimnasio en Molins de rei
Entrenamiento funcional en Molins de rei
Gimnasio en Cornella de Llobregat