El CrossFit de competició fa un pas més al nostre territori i arriba a la televisió!

Fa una mica més d’un mes, el passat mes de maig, el telenotícies de TV3 es va fer ressò dels The Mediterranean Games, competició que busca els atletes més en forma de Catalunya i que tenim la sort d’organitzar des de CrossFit SJD.

mediterranean games

Aquesta vegada, el canal ESPORT 3 ens sorprenia ahir al vespre emetent un llarg documental sobre els passats CrossFit Games (podeu veure en aquest enllaç la primera part). L’han dividit en diferents parts i, segons hem vist en la programació, emetran les altres parts avui, demà i dijous a les 21h.

El documental, produït per CrossFit HQ i comentat per periodistes catalans, tracta sobre els CrossFit Games del 2016, la 10a edició d’aquest esport creixent que tant ens apassiona i ens té enganxats als que el practiquem.

mediterranean games

Aquesta primera part s’inicia amb un recull d’imatges dels primers CrossFit Games, que es van celebrar en un ranxo a Aromas, California, i es veu com evoluciona fins a l’actualitat que se celebren en grans estadis. L’any passat, per commemorar els 10 anys i per sorpresa de tots els atletes i espectadors, el primer dia de competició tots els participants vans ser citats a les 4 del matí per agafar un avió sense saber-ne ni el destí ni les proves que hi farien. Els van portar de nou al ranxo on va començar tot, i hi van celebrar les tres primeres proves de la competició: una cursa trail de 7km, buscar la 1Rm de Deadlift i un 3r WOD molt explosiu on hi havia un combinat de tres exercicis: Wall Balls, GHD i Sprint en pujada.

FALTEN 3 SETMANES PER A L’INICI DELS CROSSFIT GAMES 2017

Justament aquesta emissió serveix per a fer-nos una prèvia sobre el que es viurà de nou d’aquí a tres setmanes, ja que la primera d’agost arranca l’edició d’aquest any. Els millors atletes ja han superat les dues fases prèvies, els Open i els Regionals, i ja estant classificats per brindar-nos de nou un grandíssim espectacle.

De moment no hi ha notícies que enguany es puguin seguir en directe per TV3, però sí que es podrà fer a través del web dels CrossFit Games i/o Youtube. I qui sap, si aviat, també per les televisions públiques. El que està clar és que aquest esport no para de créixer i nosaltres ens n’alegrem!