La 3a edició de la cursa d’obstacles Maori Race, que va tenir lloc el passat diumenge 5 de novembre, va comptar amb la participació d’un grup d’atletes de CrossFit SJD. Alguns d’ells ja porten a l’esquena vàries curses d’obstacles i representen el Box allà on van i sempre deixant el llistó ben alt. Des d’aquí els volem felicitar per la cursa i per portar els colors d’SJD amb un gran somriure. A seguir treballant, cracks!

crossfit sjd maori race 2017

Aquest tipus de curses han anat en augment en els últims anys, ja que tot i ser individuals permeten competir en equip i ajudar-se els uns als altres i, tot i que són exigents, alhora són molt divertides. Precisament, hi ha molts crossfitters que s’animen a participar-hi, sobretot, perquè alguns dels obstacles són semblants a certs exercicis de CrossFit, com les pujades a la corda, peg-board, carregar i arrossegar pesos…, i perquè els entrenaments al Box els permeten afrontar aquests reptes amb seguretat i superar-se a cada cursa com ho fan a cada WOD.

Gairebé 2.000 persones van córrer la Maori Race de Santa Coloma de Gramenet, una prova de 7 quilòmetres i uns 30 obstacles, com murs, monkey bars, ponts desequilibrats o filats d’espines, aquest cop amb aigua. Des de la primera edició, s’ha doblat el número d’inscrits i, en aquesta ocasió, també els més petits (de 4 a 10 anys) han pogut participar en una prova específica per a ells.

Podeu veure més fotos de la cursa a la pàgina de Facebook de la Maori Race: si trobeu els companys del Box, feu un “m’agrada”! 😉

 

crossfit sjd maori race 2017