El CrossFit per a nens i nenes és un programa d’activitat física que està tenint molt d’èxit arreu del món i aquest curs 2018-2019 l’oferim a CrossFit SJD!

Les classes, de 50 minuts de durada, s’impartiran els dimarts i dijous de 17.10h a 18h i estan dirigides a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. El passat dissabte 15 de setembre, un grup va fer una classe de prova, en la que, a través de jocs, els nens i nenes van poder gaudir d’una sessió de CrossFit amb un petit WOD al final en el que cadascú va adaptar a la seva edat i condicions físiques.

El CrossFit per a nens i nenes els ajuda a millorar la coordinació, l’agilitat, la forma física… a través de sessions esportives on la diversió n’és la clau. Un dels aspectes a tenir en compte i que sol preocupar a les famílies és que els entrenaments no se centraran en l’aixecament de pesos, sinó que buscarem que els nens i nenes treballin aquelles habilitats físiques que potser estan perdent per dedicar més hores a activitats sedentàries, com veure la televisió, passar l’estona amb la tablet o jugar amb la consola. Farem exercicis de coordinació, de consciència corporal, d’equilibri, de força, d’agilitat, de resistència o de flexibilitat, amb l’objectiu de millorar la seva condició i forma física.

 

A banda de l’entrenament físic, a les sessions de CrossFit Mini també es parlarà dels hàbits saludables: alimentació, descans, postura corporal… per tal que els nens i nenes els incorporin en el seu dia a dia i siguin conscients de la importància de la salut i l’esport.

Durant el mes de setembre, aquelles famílies que no van poder assistir dissabte poden venir a una de les classes de dimarts o dijous a provar aquest esport tan motivador. Només cal que contactin amb nosaltres per reservar la plaça, trucant al 93.477.3764 o enviant un e-mail a info@crossfitsjd.com

Les classes són dirigides per un entrenador, que en aquest cas serà habitualment el Jesús Ruiz. En Jesús ha competit a karate des de ben petit i ha dedicat la seva vida professional a l’esport, especialment a l’àmbit de la salut i l’esport d’alt rendiment, tot i que compta amb formació i experiència en educació. També és en les arts marcials on durant anys ha estat realitzant classes a nens i nenes, els qual ens confessa que és realment gratificant.

Les tarifes per a fills i filles de socis/es del Box són: 35€/mes (1 dia a la setmana) o 50€/mes (2 dies a la setmana). En el cas de fills i filles de persones no sòcies del Box, les tarifes són: 40€/mes (1 dia a la setmana) o 55€/mes (2 dies a la setmana).

Pots veure més fotos a la nostra pàgina de Facebook.