Arriba l’estiu i la calor i no hi pot faltar… el concurs de fotos de CROSSFIT A LES VACANCES! Tant si us quedeu com si marxeu a l’altra punta del món, esperem la vostra foto fent algun dels molts moviments que treballem al Box allà on sigui. Sabem que sou originals i teniu talent, per això estem segurs que ens sorprendreu!

A més, aquest any, com a novetat, podeu presentar una foto i/o un vídeo!

Com participar-hi?

instagram-icon_1057-2227Puja la teva foto i/o vídeo a INSTAGRAM amb aquestes dues etiquetes: #vacancesSJD2018 i #crossfitsjd

És molt important incloure les dues etiquetes, ja que aquelles fotos i vídeos que no les tinguin les dues no entraran al concurs.

Vota i comparteix! Mira les fotos i vídeos que pengen els companys del Box i vota les que més t’agradin amb un “m’agrada”. També pots compartir el concurs a les teves xarxes socials per fer créixer la comunitat crossfitter!

Fins quin dia tinc temps?

calendarL’estiu és llarg i sabem que teniu moltes ganes de fer vacances, així que teniu temps: el 17 de setembre és l’últim dia per penjar fotos i vídeos i també per votar la teva preferida.

Què puc guanyar?

regalo.jpgDonarem tres premis:

1. A la foto o vídeo més votat: comptaran els vots registrats el 17 de setembre a les 23:59h.
2. El que atorgarà un jurat qualificat del Box
3. Per sorteig entre tots els que hi participeu.

Esperem les vostres fotos i vídeos!

Si voleu recordar les fotos que van concursar l’any passat, podeu buscar-les a Facebook i Instagram amb l’etiqueta #vacancesSJD2017

Consulteu les bases legals del concurs.