L’equip de CrossFit SJD, format per Adrià Batlle, Ibon Arrieta, Carla Luque i Sílvia Ambròs, es va classificar en quarta posició als Game Days del Freakest Challenge 2017 per disputar la gran final el proper 21 de gener a la sala Razzmatazz de Barcelona.

IMG_0706

Després d’un classificatori online, els 16 millors equips de cada regió es van enfrontar presencialment en els Game Days a Madrid i Barcelona el 16 i 17 de desembre, respectivament. A Barcelona, van tenir lloc a CrossFit Edelweiss, de Sabadell, i CrossFit SJD estava present per lluitar per una plaça a la Gran Final.

Els equips estaven integrats per 2 nois i 2 noies i el format de la competició començava amb un 1vs1 (per sorteig) i es disputaven 2 WOD’s per veure quins 8 equips passaven a la final. Els equips van haver de superar 2 WOD’s molt exigents on l’estratègia i la coordinació eren claus per guanyar. En cas d’empat, és a dir, si cada equip guanyava 1 WOD (que va ser el nostre cas) es realitzava un desempat on cada integrant de l’equip havia de realitzar el màxim número de repeticions de Double Unders sense fallar. Tot i estar molt igualat, vam aconseguir superar l’equip rival i fer-nos un lloc a la final amb els 8 millors equips del dia.

 

IMG_0632

IMG_0638

La final era un format de tots contra tots i va tenir l’Snatch com a protagonista. Primer els nois i després les noies, havien de buscar el pes màxim i, en acabar, fer el màxim número de repeticions possibles en 3 minuts de Squat Snatch amb un pes de 70kg els nois i 40kg les noies.

 

IMG_0682

IMG_0652

Després d’una gran actuació dels nostres atletes, vam aconseguir la 4a posició que dona accés a la gran final. Ara, els quatre primers (Box Dir Maragall, CrossFit 77 Feet, CrossFit Girona i CrossFit SJD) esperen creuar-se amb els quatre guanyadors de Madrid (CrossFit Canarias, CrossFit Ciudad Real, CrossFit Ávila i CrossFit Fuengirola) a la final.

Els atletes d’SJD i els coaches del Box van acabar la competició molt satisfets pel resultat i per la feina feta. Tots estan d’acord, però, en que cal seguir treballant i millorant les debilitats que van detectar, tant a nivell individual com d’equip, per afrontar una final que es preveu complicada per l’elevat nivell que ja tenen molts Box’s.

Us mantindrem informats, però reserveu-vos el 21 de gener per animar els companys d’SJD i gaudir d’un bon dia de CrossFit! Mentrestant, aquí teniu un petit vídeo amb la participació de l’equip SJD.

 

IMG_0675

IMG_0665