INHAJO a la categoria Élite i The Beauty and the Beasts, SJD 7am i Super Street Fitters (aquest últim format també per atletes de CrossFit One Mile, CrossFit Rack&Roll i CrossFit SAB) a la categoria Open. Aquests quatre equips amb representació de CrossFit SJD van participar a l’edició d’enguany dels X-Fire Championship, una competició de CrossFit per equips de quatre atletes (tres nois i una noia) que es va disputar el cap de setmana del 7 i 8 de juliol a Sant Cugat (Barcelona).

Els equips es van haver d’enfrontar a un total de quatre WOD’s sota un sol de ple estiu que posava a prova no tan sols la seva forma física sinó també la coordinació i comunicació entre els atletes. Rope Climb, Wall Ball, Row, Run, Thrusters, Clean, Pull-Ups, Toes to Bar, Dumbbell Snatch, Burpees… van ser alguns dels exercicis que conformaven els WOD’s.

Els participants van explicar que havien gaudit molt de la competició, per l’alt nivell de tots els equips, per la varietat dels WOD’s i pel fet de competir amb altres companys i companyes del Box amb qui entrenen habitualment. Asseguren que són dos dies que es fan durs, però, alhora, són molt divertits i fomenten el companyerisme i la comunitat crossfitter.

Des d’aquí els alentem a seguir-se preparant per a futures competicions i també animem a altres atletes del Box a participar en competicions de CrossFit, ja siguin individuals, per parelles o per equips. N’hi ha moltes, de ben diferents i per a tots els nivells!

Podeu veure en aquest vídeo un resum del cap de setmana i les classificacions, en aquest enllaç del web de FitnessAcross.