Des de CrossFit SJD hem iniciat la campanya #burpeesvalientes per col·laborar amb la construcció del nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el que serà el centre oncològic més gran d’Europa, pertanyent a l’Hospital Sant Joan de Déu.

En el marc de la campanya “Para los valientes”, esperen recaptar 30 milions d’euros i nosaltres ens hi hem volgut sumar per aportar-hi el granet de sorra de la comunitat crossfitter.

Facebook_burpeesvalientes

Aquí us deixem un petit vídeo on us expliquem en què consisteix la campanya:

 

Què he de fer?

  1. Fes el màxim número de burpees possibles en 30 segons i, si vols, grava’t en vídeo. Del 27 de novembre al 7 de desembre tindrem un espai físic al Box amb un cartell de la campanya perquè el vídeo et quedi encara més impressionant!
  2. Transforma aquesta xifra en euros i fes una donació a la campanya. Proposem que 1 burpee equivalgui a 1 euro: aquesta seria la donació mínima.
  3. Puja el vídeo a les xarxes socials que vulguis amb les etiquetes #paralosvalientes i #burpeesvalientes.
  4. Comparteix el vídeo, l’enllaç, etiqueta i anima els companys a sumar-se al repte… Ara més que mai, cada repetició compta!

FINS EL 31 DE DESEMBRE!

 

Com fer les donacions?

ONLINE

Hem creat un repte per assolir un mínim de 5.000€ i volem arribar-hi! Només has de seguir aquest enllaç: https://www.stockcrowd.com/peer2peer/burpeesvalientes

EN EFECTIU

Pots donar els diners en efectiu i deixar-los a la guardiola que tenim a la recepció del Box. L’últim dia de la campanya ho ingressarem tot junt al repte de l’enllaç anterior.

Si vols saber-ne més…