A partir del proper dissabte 19 d’octubre reprenem les classes específiques d’Halterofília els dissabtes a les 9h, i ho fem amb un nou entrenador: Alfonso Jiménez.

Becat al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès i al de Madrid (Residencia Joaquín Blume), va formar part de la selecció espanyola d’Halterofília entre el 1985 i el 1996, proclamant-se campió d’Espanya en 13 ocasions. Alfonso Jiménez compta amb més de 40 anys d’experiència formant part de l’equip nacional i com a entrenador d’halterofília, fisioculturisme i fitness. També és entrenador personal i en el passat va ser seleccionador i entrenador de l’equip català d’Halterofília al CAR de Sant Cugat. Actualment és entrenador en el club d’Halterofilia de Sabadell.

A nivell esportiu, és campió d’Espanya, finalista europeu en fisioculturisme i medallista en diferents campionats internacionals i finalista en competicions mundials. Jiménez és récordman de Catalunya i d’Espanya en quatre i tres categories, respectivament.

Les seves millors marques? Arrancada (Snacth) 145kg i dos temps (Clean&Jerk) 175kg!

Us animem a venir a les seves classes per millorar i progressar en la tècnica d’Haltero. Podeu reservar la sessió a través de l’app AimHarder com ho feu normalment. Us hi esperem!