Al juliol de 2013 CrossFit SJD obríem les nostres portes. Vam ser un dels primers Box’s de Catalunya que vam apostar pel CrossFit, un esport nou del que només se’n començava a sentir a parlar. Cinc anys després i gràcies a tots vosaltres, seguim creixent i ampliant la gran família de CrossFit SJD.

Dissabte passat, 14 de juliol, vam celebrar el cinquè aniversari del Box fent l’activitat d’Humor Amarillo a les instal·lacions de Karting Parcmotor Castellolí.

Per equips, vam haver de superar diferents proves, saltar obstacles, llençar-nos pilotes, mullar-nos… però, sobretot, vam riure de valent i vam gaudir de les activitats com nens 🙂

Al migdia vam dinar plegats i vam celebrar-ho amb un pastís (poc fit…) d’aniversari. Els que van venir es van endur com a obsequi una tovallola del cinquè aniversari, dissenyada per la companya i atleta Sílvia Ambròs.

Moltes gràcies a tots els que vau venir i gràcies també als que heu fet i feu possible que CrossFit SJD sigui una realitat! Sense vosaltres, aquests 5 anys no tindrien sentit! Esperem poder seguir molts anys més fent CrossFit i compartint bons moments!

Us deixem amb un vídeo recopilatori d’alguns dels millors moments de l’Humor Amarillo: riures assegurats xD